Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Вітаємо Вас на офіційному сайті Затурцівської сільської ради!

Дата: від до Скинути

Самоврядування почуто: На Волині відновлять роботу непродовольчі ринки

Самоврядування почуто: На Волині відновлять роботу непродовольчі ринки

Уряд відновлює роботу непродовольчих ринків. Українське та волинське самоврядування достукалося до керівництва держави. Зокрема, це вдалося зробити, за посередництвом Асоціації міст України, яка напередодні ухвалення урядового рішення, надіслала звернення до Прем’єрміністра щодо відновлення роботи таких ринків. Такі звернення до керівнтцтва держави та Асоціації міст України надсилали і в.п.Луцького мера, секретар Луцької міськради, Голова Волинського РВ АМУ Григорій Пустовіт, і мер Володимира-Волинського Петро Саганюк.

12:10 19.05.2020

Ніколи знову

Ніколи знову

75 років відділяє нас від весни 1945 року. 9 травня назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день національного тріумфу, перемоги величі братерства. На передовій та трудовому фронті всі українці наближали омріяну перемогу.

09:47 09.05.2020

Важливо!

Важливо!

Про особливості надання житлових субсидій у період карантину 25 березня 2020 року Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 247 від «Про особливості надання житлових субсидій», якою передбачено: 1) Заборону припинення під час карантину призначених житлових субсидій, за винятком випадків, коли унеможливлюється їх надання; 2) Призначення у травні 2020 року житлової субсидії на наступний період усім одержувачам, які її отримували в опалювальному періоді 2019?2020 років, без їхніх звернень; 3) Врахування до доходу осіб, звільнених з роботи під час карантину відповідно до пункту 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України, які зареєструвалися в службі зайнятості, допомоги по безробіттю замість заробітної плати, яку вони отримували за попереднім місцем роботи; 4) Відтермінування до закінчення карантину зміни базової норми плати за житлово-комунальні послуги отримувачами житлової субсидії з 15 % до 20 %, яку було передбачено з травня 2020 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2019 року за № 878; 5) Збільшення на 50 % соціальних нормативів користування окремими комунальними послугами в місяцях дії карантину. Оскільки карантин установлено на всій території України з 12 березня 2020 року, збільшені соціальні нормативи споживання комунальних послуг будуть застосовані при розрахунку субсидій починаючи з березня 2020 року. Враховуючи зазначене, у квітні поточного року органами соціального захисту населення буде проведено перерахунок розміру житлових субсидій за березень без звернень громадян. Бережіть себе та рідних. Будьте здорові!

14:26 03.04.2020

Як отримати бебі-бокса

Як отримати бебі-бокса

З вересня 2018 року в Україні реалізується пілотний проект «Пакунок малюка», який є адресною безповоротною соціальною допомогою, що надається у натуральній формі додатково до грошової допомоги на народження дитини. Мета проекту - знизити фінансове навантаження на родину новонародженого, забезпечити належний догляд за дитиною. Комплектація і закупівля пакунків малюка до 2020 року проводилася управлінням організації Об’єднаних націй з обслуговування проектів в межах реалізації проекту міжнародної технічної допомоги. Як свідчить практика, проект досягнув мети і отримав схвальні відгуки від родин новонароджених. За цей час так звані бебі-бокси суттєво змінилися, покращувалась якість предметів, збільшилась їх кількість із 30 до 70 позицій, збільшено розміри одягу, що дасть можливість використовувати їх довший термін. І сам проект «Пакунок малюка» перестав бути пілотним. Але життя не стоїть на місці. Відповідно до рішення Уряду, з 2020 року закупівля одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” буде здійснюватися централізованою закупівельною організацію за рахунок коштів державного бюджету через систему електронних закупівель. А організація та проведення тендеру, визначення переможця та організація формування “пакунку малюка”, його доставка до отримувачів займає певний час. За найсприятливіших умов, перші бебі-бокси, придбані за новою процедурою, дійдуть до отримувачів у червні 2020 року. А за оперативною інформацією з регіонів, “пакунків малюка”, придбаних у 2019 році, вистачить до кінця березня - травня 2020 року. У разі відсутності в закладі охорони здоров’я “пакунка малюка” на день виписки новонародженої дитини рекомендуємо звернутися до місцевих структурних підрозділів з питань соціального захисту населення за місцем проживання/перебування із відповідною заявою. Хочемо вас запевнити - всі новонароджені отримають бебі-бокси. Уряд робить все можливе, щоб мінімізувати незручності, які виникають у зв’язку із змінами.

11:38 03.04.2020

у  Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  працює ГАРЯЧА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ

у  Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  працює ГАРЯЧА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ

Для спрощення спілкування між клієнтами та фахівцями служби зайнятості в період карантину  у  Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  працює ГАРЯЧА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ? Відповіді на всі запитання щодо нашої роботи можете отрмати, зателефонувавши на номер, вказаний в оголошенні

15:48 19.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь